Ny, nästan fogfri, badrumskollektion från Tarkett

Samtiden möter framtiden i nya breda Aquarelle-kollektionen, som ger dig allt du behöver för att få en säker och nästan fogfri badrumsvägg.

Det spelar ingen roll hur snyggt ett badrum är om det inte är tätt. Nya Aquarelle-kollektionen är VT-godkänd och uppfyller branschens hårdaste krav på vattentäthet och inkluderar både golv, vägg och bård.

Ami Matz, medlem i Tarketts internationella designteam, är den svenska designern bakom 2016 års Aquarelle-kollektion. Kollektionen har tagit inspiration från naturen med grafiska tryck och rymmer allt från folkligt tidlösa mönster till mer klassiskt eleganta och coola rustika. Äntligen är det möjlighet att få ett vattentätt badrum med betongkänsla.

Väggmattan monteras horisontellt och sveps runt rummet istället för att sättas upp vådvis som man gör med tapeter. Oftast blir det bara en enda skarv, vilket innebär att du får ett säkrare badrum.

Aquarelles golv, vägg och bård läggs och monteras enligt GBR:s branschstandard för våtrum. Såväl golv som väggar och bårder skall trådsvetsas.

Publicerad 24 okt, 2016