Peugots nya Expert gör det lätt att manövrera i trånga utrymmen

Lätt, innovativ och säker. Peugeots nya transportbil Peugot Expert är bilen, storleken och användbarheten som samspelar perfekt.

Nya Peugeot Expert är transportbilen som erbjuder allt du behöver, med sina moderna innovationer som underlättar i arbetslivet.

De unika sidoskjutdörrarna som kan öppnas med foten, den flexibla inredningen Moduwork, nya aktiva säkerhetssystem och de mest bränslesnåla motorerna gör Experten till en av de mest mångsidiga och driftsekonomiska transportbilarna i klassen. Du kan givetvis proffsutrusta den helt efter dina egna önskemål.

Nya Peugeot Expert är byggd på den nya generationens bottenplatta från Peugeot, vilket gör modellen mer innovativ, lätt och säker.

Den finns i tre längder: en unik L1-version på endast 4,60 meter, L2 på 4,95 meter och den långa L3-versionen på 5,30 meter. Höjden är endast 1,90 meter, vilket gör det lättare att manövrera bilen i trånga utrymmen.

Bilen är väl genomtänkt och modellen kommer att uppfylla dina krav när det gäller bränsleförbrukning, komfort, dynamiska egenskaper och säkerhet.

Samtliga Peugeot transportbilar går att få med 4x4. Det finns även fler transportbilsmodeller, Partner och Boxer.

Du som är kund hos Colorama har rabatt hos Peugeot. Prata med din butik!

Publicerad 24 okt, 2016