Sliprevolutionen! 6 egenskaper som gör nya Mirka Leros unik

Den är superflexibel, kraftfull, ger möjlighet att arbeta dammfritt – och är samtidigt den lättaste borstlösa elektriska vägg -och takslipmaskinen på marknaden. Nyheten Mirka Leros revolutionerar sliparbetet. Nyheten Mirka Leros revolutionerar med att vara den ända på marknaden med oscillerande slipning.

År av utvecklingsarbete och ett inriktat fokus på ergonomi och användarvänlighet har resulterat i Mirka Leros smarta funktioner som kan ge perfektion från alla vinklar.

180° flexibelt sliphuvud
Det flexibla sliphuvudet gör det lätt för maskinen att följa användarens rörelser och tillåter en ergonomisk arbetsställning. Det flexibla huvudet hjälper dig också att nå ytor från olika vinklar.

Endast 3,5 kg
Mirka Leros är den lättaste vägg- och takslipmaskinen på marknaden. Tack vare den lätta vikten kan du slipa i längre perioder med mindre belastning på kroppen.

Dammfritt
För att möjliggöra effektiv dammfri slipning finns två sugpunkter på maskinen samt en bottenplatta som är optimerad för Abranet rondeller. Du sparar tid och pengar och får en renare och hälsosammare arbetsmiljö.

Kraftfullt system
Bristen på fjädrar och borstar gör att du inte behöver trycka maskinen mot väggen när du slipar med Mirka Leros. Istället är överförs hela kraften till slipningsprocessen. Fixeringspunkten på sliphuvudet ligger också nära ytan och bidrar på så vis till en stabilare slipning. 

Borstlös motor
Den borstlösa motorn minskar maskinens vikt signifikant och kräver mindre underhåll eftersom det inte finns några kolborstar som behöver bytas.

T-format handtag
En annan fördel med Mirka Leros är det optimerade T-handtaget som gör det oerhört enkelt för dig att slipa vertikalt.

Publicerad 19 feb, 2018