Snyggt och långlivat från Golvabia

Mjuka mattor, stenhård klinker och ett golvmaterial med mjuk känsla och slitstyrka. Det finns många anledningar att tycka om Golvabia såväl privat som på jobbet.

Nyhet! Grand Selection – klinker i storformat för vägg och golv

Att suget efter klinker i stora format vuxit sig starkare under senare år, har du säkert märkt. I Grand Selection finns flera snygga serier att välja mellan och det går utmärkt att kombinera olika format på golv och väggar. De flesta plattorna har sågade kanter vilket ger det där exklusiva uttrycket många kunder är ute efter.

Samtliga produkter i Grand Selection är gjorda i granitkeramik, ett lättskött och hållbart material som passar lika bra i köket som i badrummet.

Nyhet! Maxwear Stone

Maxwear är Golvabias vinyl- och korkgolv som är lika tåligt som skönt under fötterna, bland annat tack vare ett inbyggt ljuddämpningsskikt av kork och skyddsimpregnering av klickfogarna. Det senaste tillskottet heter Maxwear Stone och finns i tre olika stenmönster. Passar både i tuffa hemmiljöer och offentliga rum. 

Textila mattor för alla smaker

Textila golv och mattor ger inte bara en härligt ombonad miljö utan verkar också ljuddämpande. I Golvabias breda sortiment hittar du mattor till alla dina projekt. Varje matta anpassas efter den funktion den är tänkt att fylla och det rum den ska pryda. Mattorna har en standardbredd på 400 cm och ligger på rullar á ca 25 löpmeter.

Publicerad 31 mar, 2020

Övriga etiketter