Spik i foten?

Spik i foten är inte enda anledningen till varför du bör använda skyddsskor? Om din arbetsdag innebär att du går och står, hamnar du på nästan 3200 kilometer varje år. Det är alltså inte svårt att förstå hur viktigt det är att ha bekväma och ergonomiska skor. Det gäller att du skyddar dina fötter mot förslitnings- och belastningsskador, fotbesvär kommer ofta smygande och risken att få problem ökar med åren. 

Alla vill ju att hela kroppen ska hålla hela livet, då gäller det att ta hand om den löpande. Du som står och går hela dagarna: Tänk på att dina skyddsskor inte bara ska vara anpassade för dina arbetsuppgifter och skydda dig mot skador. Att de är bekväma, lätta, har goda anatomiska egenskaper och har bra ventilation är minst lika viktigt. 

JALAS® skyddsskor är de tekniskt mest avancerade på marknaden. JALAS® skyddsskor har utvecklats med kunskapen om att ditt val av skor påverkar dina fötter, knän, höfter, nacke och rygg, både i dag och långt fram i tiden. Från koncept till testning är de utformade för att skydda dina fötter – ett av världens mest avancerade stötdämpningssystem. Det handlar inte enbart om att skydda mot temperaturer eller fallande och vassa föremål till varje pris. Skorna måste vara bekväma, lätta och förbättra din hållning. På så vis kan du använda dem hela dagen och de skyddar även mot långsiktiga skador på andra delar av din kropp.

Väljer du ett par JALAS skyddsskor med BOA låsningssystem så får du även justerbar komfort utan tryckpunkter och en sko som du med en enkel enhandsjustering kommer i och ur. BOA låsningssystem är en liten ”knapp” som gör att du kan anpassa passformen på dina skyddsskor – utan tryckpunkter. Med en stark, belagd rostfri ståltråd i kombination med ett snabbutlösningsvred kan du enkelt ta på och av dina skor. 

Ursprungligen kommer tekniken från snowboardvärlden och har fått många efterföljare. Idag finns det nästan 100 miljoner användare över hela världen inom olika områden; tävlingscykling, vintersport, arbetskläder.

Vi bjuder dig på den klassiska scenen med Hasse & Tage; 

https://www.facebook.com/oppetarkiv/videos/spik-i-foten/2514125675271621/

Publicerad 8 nov, 2018