Två saker som kan förenkla och förbättra din dag – från Wagner!

Det handlar ju inte bara om själva sprutan, för att få ett effektivt användande så behöver du även behärska de tillbehör som erbjuds. Här får du tips från Wagner!

WAGNER TempSpray värmepaket 

När du vill utnyttja en professionell färgs täckningsförmåga vid komplicerade målningar, t.ex. på tak med många olika rör, kvadratiska eller runda och i många storlekar, är det en stor fördel att värma upp färgen till 45 grader med WAGNER TempSpray värmepaket som finns med 15 eller 30 meter värmeslang.

Uppvärmt material gör att trycket kan reduceras och tillsammans med WAGNER HEA-munstycken ger det upp till 55% mindre sprutdimma, större täckförmåga, bättre kanttäckning och en bättre miljö för den hantverkaren som utför arbetet. 

TempSpray värmeslangarna kan ställas in från 20-60 grader på en enkel display. Pump, munstycken och även användaren slits mindre, så de effektiva besparingarna är mycket stora. Värmepaketet kan monteras på alla Airless utrustningar, här ses en WAGNER ProSpray 3.29 kolvpump. 

Putsade fasader och hus byggda av trä - alla ämnen är mycket lämpade för sprutning med varm färg. Med TempSpray får du en konstant färgtemperatur, även vid låga utomhustemperaturer.

WAGNER PlastCoat HP 30

Den helt nya Wagner skruvpumpen PlastCoat HP 30 på 230 Volt gör det ännu lättare att spruta spackel. Pumpens konstruktion gör att den är väldigt tyst, lätt att använda och snabbt applicerar sprutspackel i rätt tjocklek. För ett snabbt och smidigt arbete används pumpen tillsammans med säckvals för kladdfri tömning av spackelsäckar.

Den ergonomiska Airless pistolen AG 19 och högtrycksslangen inklusive avlastningsslang är perfekta för att arbeta med högviskösa material och säkerställer enkel hantering av slangen och gör utrustningen extra användarvänlig. Och som en extra plus är pumpen lätt att rengöra och kräver minimalt underhåll.

För mer information, kontakta din Colorama butik, som säljer proffs sprutor från WAGNER.

 

Publicerad 1 mar, 2019