Undvik drama, fråga Colorama!

Osäker på du kan använda en silicatfärg i en källare eller om du behöver gå på en mattare färg som släpper igenom fukt? Eller har din kund drabbats kulörväljarkval eller något annat känt och lite småjobbigt renoveringssyndrom? Vi hjälper dig gärna med att få en nöjd kund oavsett om det rör sig om att färgsätta ett privat hem eller en offentlig miljö.

Du har säkert både sett och hört vår nya reklam ”Undvik drama, fråga Colorama” i tv, radio, sociala medier och, inte minst, i våra butiker. Med denna slogan vill vi visa att det oftast går betydligt enklare och mer friktionsfritt att få det fint omkring sig om man frågar om råd innan man skrider till verket. Detta gäller faktiskt både för vanliga hemmafixarkonsumenter och för dig som arbetar professionellt. Vår duktiga, erfarna och intresserade personal är ett stabilt bollplank i alltifrån produkttekniska frågor till saker som rör färgsättning, toner och glanser.

Har du en kund som har svårt att bestämma sig eller känner sig osäker kring olika materialval? Skicka in dem till oss så hjälper vi dem. När allt det är på plats är det bara för dig att bestämma dig för vilken slags färg det ska vara och göra själva jobbet. Länge leve hantverket!

Publicerad 27 mar, 2019

Övriga etiketter