Vill du öka din lönsamhet?

För dig som driver eget är det viktigt att veta hur din lönsamhet ser ut för att du ska kunna känna dig trygg och nyttja din ekonomi optimalt. Vill du ta tempen på ditt företag rekommenderar vi dig att göra Företagarkollen! 

Colorama samarbetar med LRF Konsult som erbjuder tjänsten Företagarkollen.  Genom att låta LRF Konsults rådgivare ta tempen på ditt bolag får du bland annat svar på om ditt resultat är tillräckligt för ditt löneanspråk, pension och målsättningar. Du får en analys och konkreta råd om hur du kan förbättra din ekonomi för att bygga ett lönsammare företag, och hur det ser ut jämfört med andra företagare.

Du får även verktyg för att styra din lönsamhet i framtiden. Du får med dig konkreta råd om hur du kan bygga ett lönsammare och starkare företag. Vem vill inte det? 

Läs mer om tjänsten och hur du gör här; 

https://www.lrfkonsult.se/varatjanster/affarsradgivning/styra-och-leda-foretag/foretagarkollen?utm_source=LRF+Konsult+medarbetare&utm_campaign=f4c433f611-Epost_SOL_Foretagarkollen_180412&utm_medium=email&utm_term=0_61b99b96c8-f4c433f611-94228281

 

Publicerad 9 maj, 2018