Tävling

Tävla och vinn klassiska designtapeter!

Dags att förnya ett rum? Ta chansen att vinna tapeter till ett helt rum av kollektionen Tidlös i valfritt mönster. Kollektionen innehåller ett spektrum av klassiska mönster från anrika tapettillverkaren Boråstapeter som producerat kvalitetstapeter till svenska hem i över hundra år.

Så tävlar du: Ta en bild på rummet du vill förnya och berätta kort varför. Skriv även vilket mönster ur kollektionen Tidlös och vilken färgställning du vill vinna.

Så skickar du in ditt bidrag: Publicera bild och bildtext med hashtaggen #tidlösboråstapeterInstagram, eller skicka in ditt bidrag i formuläret nedan. 

Vinner gör den som juryn anser har den bästa motiveringen till varför rummet behöver nya tapeter. Tävlingen pågår till och med 2 september 2018 och 5 st vinnare belönas med sju rullar tapeter var till ett värde av 2 793 kr hos valfri Coloramabutik.

TÄVLING AVSLUTAD - VINNARE UTSEDDA!

Vi förbehåller oss rätten att få publicera de inskickade bidragen i Coloramas digitala och sociala mediekanaler, i Coloramas kundtidning Mitt Hem eller i vår samarbetspartner Boråstapeters digitala och sociala mediekanaler. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Colorama AB och Boråstapeter AB. Beslutet kan inte överklagas. Anställda i Coloramakedjan, deras anhöriga eller anställda på Boråstapeter kan inte delta i tävlingen. Tävlingsdeltagaren ansvarar själv för att han/ hon äger rättigheterna till inskickat bidrag. Colorama anordnar och ansvarar för tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.