Våra experter

colorama_sjobo_inredningsdesigner.jpg

colorama sjöbo inredningsdesigner helle moodboard projekt före/efter

Inredningsdesigner

Hej! Jag heter Helle Frost Jensen och jobbar som Inredningsdesigner på Colorama i Sjöbo. Mitt arbete består i att hjälpa er med att hitta den rätta stilen och skapa en röd tråd genom hela ert hem. Jag hjälper till med idéer och inredning i alla miljöer (privata som offentliga) och med allt från golv, kakel, färg, tapeter, möblering, med mera. Du har även möjlighet att köpa möbler, textilier och belysning och mycket annat via oss på Colorama.

Vi har ett stort kontaktnät och kan hänvisa till duktiga hantverkare som hjälper er och vi har även ett brett samarbete med andra lokala butiker inom många branscher.

Hur jobbar jag?
Ett inredningsdesigner uppdrag består i att jag besöker er i hemmet. Där går vi igenom önskemål, behov och allt som har med inredning att göra. Efter besöket gör jag en designboard (se bild ovan) som utgör en plan med idéer för hur ni kan förnya och skapa just den stil och det rum som ni alltid drömt om. Designboarden presenteras vid ett nytt möte där vi tillsammans går igenom alla förslag. Vi hjälper även till med att göra en arbetsplan och följer alltid upp alla projekt.

Så har du en inredningsdröm som du vill förverkliga - kontakta mig och boka ett möte. Prisuppgifter lämnas vid förfrågan/bokning. Jag ser fram emot att inspirera dig.

Med härliga idèrika inredningshälsningar

Helle Frost Jensen
Inredningsdesigner
Telefon: 0416-101 77 altenativt 0707-90 83 03


colorama_sjobo_fasadexpert.jpg

colorama sjöbo fasadexpert anders hus fasader husfasader

Fasadexpert

Anlita en Fasadexpert så slipper du ta de svåra besluten själv. Alla som någon gång målat om ett hus vet att det kräver både tid och pengar. Därför är det extra viktigt att göra rätt med allt från underarbete till val av färg.

För att undvika fällor när man målar om sitt hus bör man ta hjälp av någon som kan bedöma husets kondition och som har kunskap om allt som har med målning att göra. Fasadexperten är en person som är specialutbildad och diplomerad av Alcro.

Anlita gärna vår fasadexpert Anders. Han kommer hem till dig, analyserar din fasad och ger detaljerade förslag på åtgärder. Du får då bland annat veta:

  • Om det finns fukt eller mögel i fasaden.
  • Rekommendationer om vilket förarbete som krävs.
  • Vilken färgkvalitet du ska använda.
  • Du får även tips om hjälpmedel och arbetsråd.

Vid behov hjälper vi dig naturligtvis även med färgsättning. Efter besöket får du ett besiktningsprotokoll där du ser mer detaljerat vad som bör åtgärdas. Pris per besök är 490 kr.

Varmt välkommen att höra av dig till oss på telefonnummer 0416-101 77.


Hyrservice

Vi har en mängd olika maskiner för uthyrning. Ring gärna några dagar i förväg för att boka upp maskinen så att den är ledig när ni vill använda den. Ni når oss på 0416-101 77.

GOLVSLIP
För slipning av trä- och parkettgolv.
Golv och/eller kantslip.

MATTVÄTT
Med vår mattvättmaskin tvättar ni lätt allt från heltäckningsmattor, lösa mattor och möbler till klädseln i bilen.

SKUMSPRUTA
Tvättutrustning som fördelar rengörningsmedel i skumform. Kopplas direkt på trädgårdsslangen.
För tvätt av husfasader före målning eller underhållstvättning.

VÄRMEPISTOL
Varmluftspistol för borttagning av gammal färg.

MÅLARSTÄLLNING
Bekväm ställning med justerbar plattform. Lättflyttad tack vare hjul på ena gaveln.

TAPETBORD
Stabilt träbord som underlättar vid tapetsering.

TAPETÅNGMASKIN
För borttagning av gamla tapeter.