Sundsvall - Förmansvägen 24

Utöver färg och färgtillbehör omfattar vårt butikssortiment också bl a tapeter, golv och tillbehör till detta. Med andra ord har vi det mesta för att lyckas med det du vill företa dig för att försköna golv, väggar och tak i ditt hem. 

På Colorama Norrlandsfärg i Birsta vill vi bjuda på kvalitet. Kvalitet i våra produkter och kvalitet i vår service.  

Kom till oss och inspireras för att lyckas med dina projekt för hemmets alla ytor – Oavsett om du är proffs eller glad amatör!

Colorama Norrlandsfärg i Birsta är en helhetsbutik för hemmafixaren här hittar du allt från snygga tapeter till Norrlands kanske största och främsta sortiment av interiörfärgen Lady och Demidekk från Jotun. Lady passar till exempel utmärkt till att måla på tapet och ger ett perfekt resultat efter endast två strykningar. Demidekk är marknadens kanske mest beprövade och omtyckta färg för målning av trähus för att hålla många år i vårt nordiska klimat. 

Har du ett behov av att lägga golv så har vi klickgolv från bland annat Berry Alloc, Tarkett, Golvabia och vårt egna Coloramamärke. Vi erbjuder även textila mattor från Golvabia med ett brett sortiment där man kan få sin matta tillskuren enligt önskemål. 

När det kommer till tapetsering så kan vi erbjuda allt från de omtyckta tapeterna från Engblad & Co, Boråstapeter, Sandbergs tapter, Midbec och Duro till de alldeles magiskt ljuvliga tapeterna från Morris & Co och Cole & Son. 

Vi saluför även Wagners sortiment av färgsprutor för såväl konsumenter såsom för de yrkesverksamma. 

Vi har även ett antal maskiner för uthyrning som gör att arbeten går enklare. I dagsläget har vi färgprutor, väggslipmaskin och tapetnedångare för uthyrning. 

Välkommen in till oss på Colorama Norrlandsfärg i Birsta. 

Karta

Förmansvägen 24
863 41 SUNDSVALL
Sverige

Öppettider

Vardagar: 07.00 - 19.00
Lördagar: 10.00 - 16.00
Söndagar: 11.00 - 15.00

Telefon

060-10 18 75

E-post

Tjänster