Våra experter

Badrumsexpert

Att renovera badrum involverar flera olika hantverkare och specialister. Att ständigt vara tillhands för att svara på frågor och samordna arbetet kan kännas övermäktigt, både av tidsskäl och att man inte riktigt är insatt i vad som gäller i ”bad- och kakeldjungeln”. Våra badrumsexperter Mats, Camilla och Fredrik fungerar som projektledare genom att avlasta dig och sköta allt det praktiska när projektet pågår. De planerar projektet i samråd med dig och blir sedan din enda kontakt som sköter all kommunikation med hantverkare och som du kan rådfråga under projektets gång. Ditt första steg: fråga efter någon av våra badrumsexperter och boka tid för ett planerings- och rådgivningsmöte. Kontakta Mats, Camilla eller Fredrik!

Fasadexpert

Att fixa fasaden kan kännas som ett oöverstigligt projekt, men det behöver inte alltid innebära ett omfattande arbete. Ibland kan det räcka med en fasadtvätt och lite småreparationer för att fasaden ska må bra många år till. Men så småningom behöver alla fasader en grundlig renovering och då är det viktigt att göra rätt från början. Våra fasadexperter Olle, Anna och Thomas vet allt om hur olika fasader beter sig och påverkas av väder och vind. Vid ett hembesök kan de snabbt besiktiga och analysera din fasads tillstånd. Fasadexperten sammanfattar sina iakttagelser i ett protokoll och tar fram en åtgärdsplan, samt rekommenderar lämplig färg. Med åtgärdsplanen i handen, väljer du sedan om du vill göra arbetet själv eller anlita en hantverkare. Behöver du hjälp med din fasad? Maila butiken eller ring oss på 0411-557400.

Inredningsexpert

Kanske behöver du bara få lite stöd i dina egna inredningstankar eller så vill du ha hjälp att designa ett helt hem. Våra utbildade inredningsexperter Camilla Petersen och Edina Kovac hjälper dig att kombinera färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning för ett lyckat slutresultat. Börja med att boka tid för ett rådgivningsmöte med Camilla eller Edina, maila eller ring till butiken på 0411-557400.

Så här går inredningsrådgivningen till:

  1. Under mötet går ni igenom projektet. Inredningsexperten ställer frågor och du får berätta om dina tankar, behov och önskemål. En ny tid bokas för presentation av designförslag.
  2. Camilla arbetar fram ett förslag, som ofta även innehåller ett så kallat moodboard för att beskriva rätt känsla.
  3. På presentationsmötet går ni tillsammans igenom förslaget och diskuterar eventuella ändringar.
  4. Inredningsexperten gör de ändringar som ni kommit överens om och levererar därefter en mapp med en beskrivning av din nya inredning, bilder och prover, samt alla produkter du kan tänkas behöva.
  5. Naturligtvis får du även tips och råd om hur du bäst genomför ditt projekt. Önskar du hantverkshjälp (glöm inte ROT-avdraget!) så har vi flera hantverkare vi kan rekommendera alternativt nyttja Coloramas totallösningar. 

Hantverksexpert

Många renoveringsprojekt involverar era olika hantverkare och specialister. Att ständigt vara till hands för att svara på frågor och samordna arbetet kan kännas övermäktigt, både av tidsskäl och att man inte riktigt är insatt i vad som gäller inom de olika specialistområdena.

Våra hantverksexperter fungerar som projektledare genom att avlasta dig och sköta allt det praktiska när projektet pågår. Hantverksexperten planerar projektet i samråd med dig och blir sedan din enda kontakt som sköter all kommunikation med hantverkare och som du kan rådfråga under projektets gång. Börja med att boka tid för ett rådgivningsmöte, maila eller ring till butiken på 0411-557400.

Ta hjälp av våra golvläggare!

Golv är avgörande för hur huset kommer att uppfattas. Därför kan det vara bra att anlita en golvläggare när golven ska göras. Inte minst för att arbetet blir kompetent utfört. Dessutom kan en golvläggare komma med tips och råd inför materialval. Det finns många enkla klickgolv på marknaden som var och en med lite tid och med sinne för hantverk kan lägga själv. Men så fort det blir tal om lite mer avancerade golvläggningar, som parkettgolv, riktiga trägolv, mattor eller slipning av golv kan en riktig hantverkare behövas. Särskilt intressant kan det vara då golv och väggar i våtrum ska sättas upp.

I butiken i Ystad har vi fyra golvläggare som har lång erfarenhet och besitter stor hantverksskicklighet.

Prata med vår hantverksexpert Ronnie Bergström så får du via ett kostnadsfritt hembesök offert på material och arbete inkl ev ROT-avdrag.

Skicka ett mail till ronnie@golvhusetystad.se eller ring och boka ditt hembesök på 0700 22 88 46.