Vårt sortiment

Hitta rätt färg till hemmet

Välkommen till vår färgavdelning. Vi på Colorama Ystad har ett brett sortiment med färg från bl a, Alcro, Jotun och Colorama.

Vi hjälper dig att hitta rätt färg, nyans och kvalitet. Både för dig som ska måla inomhus- och utomhus. Vi har alltid färgkartor med färgnyanser och specialbrytningar till hands i vår butik.

Vackra tapeter till husets alla rum

Välkommen till vår tapetavdelning. Här finns både traditionella tapeter och säsongens nyheter från våra leverantörer. Vi på Colorama i Ystad har ett brett sortiment med leverantörer som Boråstapeter, Engblad & Co, Sandberg Wallpaper, Christian LacroixInTrade, MidbecTapeter, Morris & Co, Ralph Lauren, Sanderson och Cole & Son för att nämna några. Kom gärna in i butiken, där vi har hundratals tapetkollektioner.

Vill du ha hjälp med att hitta den röda tråden och skapa en helhet i din inredning kan du även boka rådgivning med våra inredningsdesigners Camilla & Edina, som hjälper dig att hitta rätt kulörer och kombinera ihop en inredning.

Sköna golv att gå på

På vår golvavdelning finns golv i alla tänkbara material. Trä, laminat, plast, textila eller varför inte målade golv? Vi på Colorama Ystad har ett brett produktutbud för hemmets alla rum.

Vi har golv från Colorama, Tarkett, Pergo, JunckersGolvabia, Inhouse Group, Forbo.

Vi har ett brett sortiment och kunnig personal som hjälper dig. Vare sig du skall lägga ett tåligt golv i ditt kök, ett gediget trägolv i vardagsrummet eller kanske en mysig heltäckningsmatta i sovrummet, så har vi rätt kunskap och sortment.

Hos oss får du också råd och tips på ur du lägger golv och hittar alla nödvändiga tillbehör. Du kan också ta hjälp av våra golvläggare! 

Kakel/klinker och bad

Hos oss på Colorama Ystad hittar du kakel/klinker från bl a Colorama, CC Höganäs och Svenska Kakel.

Dags att renovera badrummet? Att renovera badrum involverar flera olika hantverkare och specialister. Att ständigt vara tillhands för att svara på frågor och samordna arbetet kan kännas övermäktigt, både av tidsskäl och att man inte riktigt är insatt i vad som gäller i ”bad- och kakeldjungeln”. Våra badrumsexperter Mats, Fredrik och Camilla fungerar som projektledare genom att avlasta dig och sköta allt det praktiska när projektet pågår.

Vi har badrumsinredning från varumärken som INR, Vedum, Nordhem, Björbo, Svedbergs, IFÖ med mera.